Chi Running

Chi Running is een revolutionaire benadering van het hardlopen en krijgt steeds meer internationale bekendheid. Het is een moderne hardloop techniek die gebasserd is op oude Chinese inzichten. Chi Running combineert de souplesse en de bewuste manier van bewegen van T’ai Chi met de kracht en energie van het hardlopen.

Met Chi Running loop je:

  • met aanzienlijk minder risico op blessures
  • efficienter met meer gemak
  • sneller door te ontspannen
  • met meer plezier
  • in de buitenlucht genietend van je sport

Ideaal als bedrijfs- of afdelingsuitje, voor instellingen, verenigingen of vriendengroepen.

In deze clinic maakt u kennis  met de eerste grondbeginselen en principes van hetChi Running. Naast een andere looptechniek wordt aandacht besteed aan een juiste houding, waar u ook iets aan heeft buiten het hardlopen.  Tijdens de training zijn er verschillende momenten voor uitleg, speciale oefeningen en afsluitend kan er een langer stuk gelopen worden.2013-11-09 11.22.22_site

Ook kunnen er teambuilding elementen toegevoegd worden of een combinatie worden gemaakt met Chiwalking. Op deze wijze  is er ook ruimte voor degene die alleen willen wandelen waardoor het mogelijk wordt om met een hele afdeling of het hele aan dezelfde clinic mee te doen.

De clinics duren ongeveer een tot anderhalf uur (ondermeer afhankelijk van het aantal deelnemers) en worden gegeven op vaste locaties in Oostvoorne (Voornes Duin) en Rotterdam. In Oostvoorne kunt u kiezen voor het bos, de duinen, het strand en de zee!  Op aanvraag kan ook elders in Nederland een clinic verzorgd worden.

De groep kan bestaan uit ongeveer 6 – 25 personen. Wilt u de clinic combineren  met een vergadering, lunch of diner en/of  een andere activiteit (zie www.energia-buitensport.nl) dan zijn er verschillende mogelijkheden!

 

Extra informatie

Voor wie:

elk niveau en leeftijd

Duur:

1 of 1 1/2 of 2 uur

Locatie:

diverse locaties en op aanvraag

Prijs:

op aanvraag