Boogschieten, katapult, blaaspijp

U kunt kiezen uit:

  1. Boogschiet workshop
  2. Boogschiet workshop met Teambuilding
  3. Driekamp: boogschieten, katapult en blaaspijpschieten
  4. In combinatiet met…. GPS Event, Canadees Kanovaren, Fotospeurtocht of een clinic

Boogschiet Workshop

02022011-IMG_2905

Na een korte kennismaking wordt met leuke oefeningen een juiste houding en de 1e technieken van het handboogschieten doorgenomen.
Ook worden afspraken gemaakt over de veiligheidsregels. Dan gaat het echte werk beginnen. Eerst een aantal oefenpijlen schieten. De instructeur geeft aanwijzingen om de schiethouding van de schutters te verbeteren. Als de schutters zich meer vertrouwd voelen met de houding en het schieten wordt het serieus: schieten voor punten. Als afsluiting een finale ronde waarbij de deelnemers een moeilijk te raken obstacel kapot moeten zien te schieten.

Boogschiet workshop met Teambuilding
Dit is een basisworkshop boogschieten, maar nu met extra, speciale en uitdagende opdrachten om de collega’s te laten samenwerken en te overleggen.

Driekamp: boogschieten, blaaspijp en katapult
In deze workshop leer je niet alleen de boogschietkunst, maar ga je ook met een katapult en blaaspijp het doel proberen te raken.
Ook voor deze workshop is het mogelijk om met teambuilding te combineren (zie hierboven).

In combinatie met … GPS Event of Kano Event
Zin in een halve dag in de buitenlucht afwisselende activiteiten te doen.
Eerst lekker 1 1/2 tot 2 uur een leuke GPS speurtocht maken of een kano tocht en vervolgens afsluiten met een workshop boogschieten van driekwartier tot vijfkwartier. Ook is dit als wisselprogramma mogelijk.

Mogelijkheden

  • Boogschiet Workshops zijn erg leuk voor groepen als team- of bedrijfsuitje of een gezellige workshop met vrienden of familie.
  • De tijdsduur van een workshop kan varieren van driekwartier tot vijfkwartier of anderhalf uur, afhankelijk van de groepsgrootte.
  • Deze workshop is altijd onder begeleiding en met instructie voor de veiligheid.
  • Naast extra teambuilding is ook een driekamp mogelijk met extra onderdelen als katapult en blaaspijpschieten; of een combinatie met GPS trip, hunt of een kano tocht.
  • Geschikt om te combineren als breakout na of voorafgaand aan een vergadering en/of lunch of diner

Locatie

  • De workshop vindt plaats langs mooie plekken op het Oostvoornse of Brielse Meer, bij Voones Duin en evt. elders op locatie.

Informeer naar de mogelijkheden en/of actuele prijzen bij Energia Buitensport of mail info@energia-buitensport.nl

Extra informatie

Duur:

1 uur of 1 1/2 uur

Locatie:

Oostvoorne/ Rockanje/ elders op aanvraag

Prijs:

op aanvraag